Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Katıcı malzeme yürekermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile iş adımları ekseriya şunları içerir:

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida bulunan insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama şeşna tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Bu da siteyi kullanırken henüz sağlıklı bir deneyim evetşamanızı sağlamlar. Çerezlerin topladığı marifet anonim hale getirilmiş kabil ve öbür internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm internet siteleri kabilinden, biz bile sitelerimizde fiillevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Bununla müşterek süflidaki kriterlere iye olan yerlerde vahit yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari Yangın Kapısı olarak olması kabul edilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması ciğerin kullanılan eşyalardır. Her ne kadar ustalıklevleri…

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli platform oluşturur.

Bunun bâtınin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page